Κατικιώτης Κώστας Καβάλα Τοποθετήσεις Πλακιδίων - Τοποθετήσεις Μαρμάρων - Μονώσεις Ταρατσών - Σοβατίσματα - Χτισίματα - Θερμοπροσόψεις - Πετρόχτιστα Καβάλα

12815 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Χρυσοχώρι Νέστου
Περιοχή: Καβάλα
Τηλέφωνο: 6983325493
Κινητό: -
Τ.Κ.: 64200
Fax: -
Υπεύθυνος: -
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Η επιχείρηση του κυρίου Κατικιώτη Κώστα απασχολείται στον κλάδο της τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων με έδρα την πόλη της Καβάλας. Εξειδικευμένη τεχνοτροπία για την σωστότερη εφαρμογή και τοποθέτηση των πλακιδίων. Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν. Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις πλακιδίων και μαρμάρων, Μονώσεις Ταρατσών, Σοβατίσματα, Χτισίματα, Θερμοπροσόψεις, Πετρόχτιστα και κεραμοσκεπές. Εμπιστευτε...
12815 Επισκέπτες:

Χρυσοχώρι Νέστου, Καβάλα

12815 Επισκέπτες:

Η επιχείρηση του κυρίου Κατικιώτη Κώστα απασχολείται στον κλάδο της τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων με έδρα την πόλη της Καβάλας.
Εξειδικευμένη τεχνοτροπία για την σωστότερη εφαρμογή και τοποθέτηση των πλακιδίων.
Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν.
Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις πλακιδίων και μαρμάρων, Μονώσεις Ταρατσών, Σοβατίσματα, Χτισίματα, Θερμοπροσόψεις, Πετρόχτιστα και κεραμοσκεπές.
Εμπιστευτείτε μας διότι το σπίτι σας αξίζει το καλύτερο.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τοποθετήσεις Πλακιδίων
Τοποθετήσεις Μαρμάρων
Μονώσεις Ταρατσών
Σοβατίσματα
Χτισίματα
Θερμοπροσόψεις
Πετρόχτιστα
12815 Επισκέπτες:

Χρυσοχώρι Νέστου
Καβάλα

Τηλέφωνο: 6983325493

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: